FAQ

Alle spørgsmål er velkomne, og vi vil altid forsøge at svare så godt vi kan. I en projektfase er det langt fra altid vi ved det hele, og lige præcis dit spørgsmål kan være med til at gøre os alle klogere.

Medlemskab

Hvordan bliver jeg medlem?

Du bliver medlem ved at udfylde formularen under medlemskab og trykker send.

Er mit medlemskab gratis?

Ja det er gratis at blive medlem. Lige nu gælder det om at få så mange medlemmer som muligt, så vi kan vise en bred opbakning til projektet. 

Hvornår kan jeg hoppe i?

Vores ambition og forhåbning er, at første spadestik til projektet tages indenfor de næste par år. Det afhænger dog meget de enkelte procedure, processer og svartide på projektet.

Hvem kan benytte Vestfyns Svømmecenter?

Alle kan benytte Vestfyn Svømmecenter. Idéen er at Vestfyns Svømmecenter skal benyttes af forskellige organisationer og behandlere, men der vil også være offentlige åbningstider, hvor alle er velkomne til at komme og benytte bassinet og faciliteterne.

Budget

Hvem skal drive VFSC?

Foreningen Vestfyns Svømmecenter (under udvikling) vil i samarbejde med Vestfyns kultur- og idrætscenter stå for den daglige drift.

Placering

Hvor skal Vestfyns Svømmecenter bygges?

Vestfyn Svømmecenter skal integreres og være en del af Vestfyns kultur- og idrætscenter i Nørre Aaby. Centralt i Middelfart Kommune, tæt på hovedvej, motorvej og station.

Stil os et spørgsmål